Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Supe si Ciorbe

Curatati legumele si le taiati in cubulete. Le puneti intr-o tigaie cu o lingura de ulei si putina apa, puneti capacul si lasati sa se inabuse. Daca doriti puteti sa le si prajiti. La final adaugati chimenul. In timp ce legumele se inabusa, puneti la fiert 4 cani de apa cu un varf cutit de sare. Adaugati...

loading...

Ceapa tocata marunt o inabusiti in doua linguri de ulei si cca 50 ml de apa. Adaugati morcovul, telina si pastarnacul tocate marunt in prealabil si lasati pentru aproximativ 5 minute. Puneti in oala patru...

Spalati si taiati marunt ceapa si telina. Spalati si ciupercile la jet de apa rece, le lasati cateva minute sa se scurga si apoi le taiati in patru. Topiti untul intr-o oala si caliti ceapa si telina....

Spala carnea de vita in mai multe ape si taie-o in cubulete. Pune-o la fiert intr-o oala cu apa rece. Carnea de vita trebuie fiarta pentru 1,5-2 ore. Pentru a afla cand s-a fiert, poti incerca sa o intepi...

Reteta de ciorba de burta face parte din categoria acelor retete de ciorbe traditionale romanesti, la fel ca si ciorba de perisoare, ciorba de potroace, ciorba a la grec etc. Taiati burta de vaca in bucati...