Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Supe si Ciorbe

Cu o seara inainte de a prepara ciorba, spalati bine fasolea uscata sub jet de apa rece. Lasati fasolea pana a doua zi, la inmuiat, in apa rece pentru a fierbe mai repede. Acest pas il sariti daca aveti fasole cruda. Puneti fasolea la fiert intr-o oala mare cu apa rece. Dupa ce a dat in clocot o lasati cateva...

loading...

Curata carnea de miel de pielite si grasimea in exces, mai ales daca gustul specific de oaie nu iti e pe plac. Pune carnea spalata bine, in mai multe ape, intr-o oala. Adauga apa rece cat sa o acopere...

Taiem zarzavaturile marunt, in cubulete, si le calim cu putin ulei in apa si sare. Dupa ce am calit zarzavaturile, le acoperim cu apa si lasam la fiert, la foc mic, pentru 10-15 minute. Separat, intr-o...

Curatati loboda pastrand doar frunzele si o spalati bine in mai multe ape. Tocati ceapa marunt, puneti sare si caliti in ulei in oala in care veti fierbe ciorba. Am folosit o oala de 5 litrii. Puneti in...

Toate legumele se curata si se spala. Morcovul, telina si pastarnacul se taie in sferturi si se fierb 30 de minute intr-o oala cu 3 l de apa si un praf de sare. Se strecoara supa si se pune din nou la...