Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Supe si Ciorbe

Indepartati capetele pastailor, le rupeti sau taiati in bucati de aproximativ 3-4 cm si le spalati. Intr-o oala mai mare, puneti la fiert 4-5 litri de apa. Cand clocoteste introduceti pastaile si adaugati o lingura de sare. Tocati ceapa si morcovul marunt si le adaugati peste fasolea verde pentru a fierbe...

loading...

Timp de cateva minute caliti ceapa toiata cubulete in unt, pana cand se inmoaie. Adaugati usturoiul curatat si taiat, pudra de paprika si mai lasati pentru cca. un minut. Puneti lingura de pasta de rosii...

Spala, curata si taie cubulete mici toate legumele. Intr-o oala, caleste ceapa, ardeiul, morcovul si telina, taiate marunt, in putin ulei. Toarna apa peste legume, in functie de cantitatea de ciorbita...

Curata radacinoasele, spala-le sub jet de apa rece, apoi toca-le cubulete. La fel si ceapa care poate fi si verde. Cine doreste, poate sa dea radacinoasele pe razatoare. De fiecare data cand fac ciorba...

Pentru a scurta timpul de fierbere, puneti fasolea la inmuiat de seara. Dimineata scurgeti apa, o clatiti si o puneti la fiert cu apa rece cat sa acopere bobii. Dupa 5-10 minute de fierbere, scurgeti apa,...