Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Supe si Ciorbe

Taiati carnea bucati mai mici sau mai mari (dupa preferinta), o spalati cu apa calduta si o puneti la fiert in apa mai putina pentru aproximativ 5-10 minute. Scurgeti si aruncati aceasta apa. Spalati oala si carnea din nou cu apa rece. Puneti bucatile la fiert in 6-7 litri de apa rece (in functie de cata...

loading...

Spalati crevetii si curatati-i: rupeti-le capetele. Desprindeti carapacea cu picioarele si coada, dar nu le aruncati. Luati un cutit cu varf, faceti-le o incizie pe spate si scoateti acea vena neagra care...

Curata, spala si toaca cubulete ceapa, morcovii, telina, radacina de patrunjel si ardeiul. Incinge uleiul intr-o oala de aproximativ patru litri si adauga toate legumele tocate. Presara cu putina sare...

Spalati carnea, taiati bucati potrivite si o puneti mai intai cu apa putina (doar cat sa o acopere), sa se opareasca. Lasati pana aproape sa dea in clocot, apoi scurgeti apa si spalati atat oala, cat si...

Curatati si tocati marunt legumele. Puneti untul si uleiul intr-o oala si prajiti ceapa la foc mediu, pana cand se inmoaie. Adaugati legumele si o lingurita de sare si lasati la fiert timp de 10 minute. Turnati...