Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Supe si Ciorbe

Se aleg urzicile de toate impuritatile, se rup cotoarele si se spala bine intr-un vas cu multa apa, ajutandu-ne de o manusa menajera sau o punga din plastic. Se scutura bine, astfel incat sa se desprinda nisipul fin lipit pe ele. e scot din apa cu o strecuratoare. Se repeta aceasta operatiune de 4 –...

loading...

Spatele, gatlejul, aripile, pipota de gaina se taie in bucati mici. Se spala si se pun la fiert cu trei litri de apa rece. Daca aveti o bucata de grasime o opriti si o puneti dupa ce opariti carnea. Cand...

Intr-o oala, in care doriti sa pregatiti ciorba de praz, puneti aproximativ 4 – 5 litri de apa la fiert. Taiati prazul rondele si cartofii bucati. Le puneti in oala cand apa incepe sa clocoteasca,...

Puneti nautul intr-o oala si acoperiti-l cu apa din abundenta. Lasati-l la inmuiat pana a doua zi. Dupa ce trece acest timp, scurgeti-l si puneti-l intr-o oala. Acoperiti-l cu multa apa si puneti in oala...

In mod normal, la ciorba traditionala de potroace, avem nevoie de maruntaie de pui (pipote si inimi), aripi si alte bucati cu oase ale puiului. Cu toate acestea, se poate folosi orice carne cu oase: de...