Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Supe si Ciorbe

Pentru inceput, spala bine ardeii sub jet de apa rece, apoi lasa-i sa se scurga. Ia pe rand fiecare ardei si scoate-i coarele si semintele, decupand usor cate un capacel in jurul coditei. Eu nu am pastrat capacele decupate pentru ca au fost foarte mici si am scobit cat mai aproape de codita. Cum se face umplutura...

loading...

Pentru inceput, pregatim carnea tocata pentru perisoare. O framantam bine dupa ce am pus in ea oul, piper si sare dupa gust. Modelam apoi cu palmele perisoare de marimea nucilor si le asezam pe un blat....

Spalati si tocati celelalte legume in afara de dovlecei si le puneti la fiert in apa cu sare, cat sa le acopere. Curatati dovleceii de coaja si ii taiati in cubulete. Daca sunt cruzi, nu ii curatati, fiindca...

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si gatiti ceapa curatata si tocata solzisori, respectiv usturoiul pisat la foc mic timp de aproximativ 3 minute, amestecand ocazional. Se curata sfecla si morcovul,...

Spala bine salata de pamant, nisip si orice alte impuritati, desfacand cate o foaie. Pune frunzele de salata intr-o oala mare cu aproximativ 500 ml apa. Adauga sare si pune oala la foc. Imediat ce apa...