Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Supe si Ciorbe

Curata si spala legumele. Ceapa, morcovii, baconul afumat si telina taiate cubulete se calesc in putin ulei. Optional poti adauga si o jumatate de lingurita de boia dulce. Intr-o oala, pune aproximativ 3-4 litri de apa si adauga cartofii curatati, spalati si taiati in cubulete. Pune putina sare,...

loading...

Pentru inceput se fierbe afumatura pentru ca cel mai mult dureaza gatirea acesteia. Supa care va rezulta in urma fierberii afumaturii va fi folosia ca baza pentru ciorba. Degreseaza cat mai mult afumatura...

Curata cartofii de coaja si spala-i bine sub jet de apa rece. Taie cubule cartofii si pune-i intr-o oala. Morcovii se curata si se taie in rondele, iar cea se toaca marunt, la fel ca si ardeii rosii. Acopera...

Pentru aceasta ciorbita de ciolan afumat si dreasa cu smantana am folosit cional de porc. La fel de bine, ciorba poate fi pregatita si cu ciolan de miel. Pentru inceput, spala ciolanul, apoi pune-l la...

Pentru inceput, pregateste ingredientele: varza, ceapa, zarzavaturile si rosiile din conserva. Cine doreste poate sa puna si ardei, dar trebuie sa stie ca acestia ii dau gust de tocanita. Pentru ca ciorba...