Supe si Ciorbe

Pentru inceput se fierbe afumatura pentru ca cel mai mult dureaza gatirea acesteia. Supa care va rezulta in urma fierberii afumaturii va fi folosia ca baza pentru ciorba. Degreseaza cat mai mult afumatura de grasimea de la suprafata. Daca e foarte sarata, desareaza inainte de a o fierbe, tinand-o 2-3 ore...

loading...

Curata cartofii de coaja si spala-i bine sub jet de apa rece. Taie cubule cartofii si pune-i intr-o oala. Morcovii se curata si se taie in rondele, iar cea se toaca marunt, la fel ca si ardeii rosii. Acopera...

Pentru aceasta ciorbita de ciolan afumat si dreasa cu smantana am folosit cional de porc. La fel de bine, ciorba poate fi pregatita si cu ciolan de miel. Pentru inceput, spala ciolanul, apoi pune-l la...

Pentru inceput, pregateste ingredientele: varza, ceapa, zarzavaturile si rosiile din conserva. Cine doreste poate sa puna si ardei, dar trebuie sa stie ca acestia ii dau gust de tocanita. Pentru ca ciorba...

Pentru inceput, spala bine ardeii sub jet de apa rece, apoi lasa-i sa se scurga. Ia pe rand fiecare ardei si scoate-i coarele si semintele, decupand usor cate un capacel in jurul coditei. Eu nu am pastrat...