Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Prajituri si torturi

Aluat: Intr-un bol, mixeaza galbenusul impreuna cu un praf de sare. Adauga zaharul pudra, faina si praful de copt. Pune untul taiat in cubulete si apa rece. Amesteca, apoi framantana pana cand vei obtine un aluat omogen. Formeaza aluatul intr-o bila si infasoara in folie alimentara de plastic. Pune aluatul...

loading...

Blat: Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza albusurile adaugand treptat zaharul pana cand vei obtine o bezea tare. Adauga galbenusurile rand, apoi incorporeaza faina cernuta impreuna cu praful de copt...

Amestecul cu nuca: Dizolva untul impreuna cu zaharul si mierea. Adauga nuca si lasa deoparte. Blat: Mixeaza ouale impreuna cu sarea. Adauga treptat zaharul si continua sa mixezi. Incorporeaza untul taiat...

Foi: Intr-un castron, amesteca faina impreuna cu praful de copt si zaharul pudra. Separat mixeaza ouale impreuna cu zaharul vanilat si adauga-le la restul compozitiei. Pune smantana si untul sau margarina. Amesteca...

Foi: Intr-un bol amesteca faina impreuna cu sarea, praful de copt si zaharul pudra. Pune untul si incorporeaza-l si pe el, amestecand cu degetele. Pune galbenusurile si atat de multa smantana sau iaurt...