Prajituri si torturi

Retete de prajituri si torturi de casa, delicioase, deosebite si usor de facut. Gasesti retete de prajituri si torturi de tot felul.

Aceste retete de deserturi de casa sunt prezentate in imagini pas cu pas si nu dau gres niciodata.

Colectia cuprinde retete de prajituri rapide, simple, inedite, retete de prajituri si torturi de post care sunt pe placul tuturor. Toate retetele de prajituri si torturi de casa prezente pe acest blog abia asteapta sa fie gatite si savurate.

Fie ca este Craciun, Revelion, Paste sau o alta zi oarecare, poti prepara o prajitura sau un tort de casa cu care ii poti induci pe cei dragi.

Va invitam sa va bucurati de aceste retete deosebite de prajituri traditionale romanesti dar si de sortimente sofisticate din bucataria internationala.

Alege sa pregatesti una dintre retete si daca vei respecta pasii rezultatul este garantat.

Sunt retete atat pentru bucatari incepatori cat si pentru bucatari experimentati si pasionati ai domeniului culinar.

Blat: Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu un praf de sare si adauga treptat zaharul pana cand se formeaza o bezea tare. Treptat incorporeaza galbenusurile. Adauga faina cernuta impreuna cu cacaua si praful de copt si amesteca cu o spatula, doar cat sa le incorporezi. Toarna compozitia...

loading...

Blat: Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile si adauga treptat zaharul pana cand se formeaza o bezea. Pune galbenusurile unul cate unul. Incorporeaza faina cernuta impreuna cu praful...

Preincalzeste cuptorul la 180┬░ C. Tapeteaza cu hartie de copt o tava cu dimensiunea de 20 x 30 cm. Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza albusurile cu un praf de sare si adauga treptat jumatate din...

Blat cu cocos: Mixeaza spuma albusurile impreuna cu un praf de sare. Treptat adauga zaharul si continua sa mixezi pana cand vei obtine o bezea tare. Incorporeaza nuca de cocos, faina si praful de copt. Toarna...

Blat: Pune uleiul, apa, o cana de zahar si cacaua intr-o oala. Pune oala la foc si amesteca cat sa se topeasca zaharul. Lasa compozitia deoparte sa se se raceasca complet. Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza...