Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Prajituri si torturi

Retete de prajituri si torturi de casa, delicioase, deosebite si usor de facut. Gasesti retete de prajituri si torturi de tot felul.

Aceste retete de deserturi de casa sunt prezentate in imagini pas cu pas si nu dau gres niciodata.

Colectia cuprinde retete de prajituri rapide, simple, inedite, retete de prajituri si torturi de post care sunt pe placul tuturor. Toate retetele de prajituri si torturi de casa prezente pe acest blog abia asteapta sa fie gatite si savurate.

Fie ca este Craciun, Revelion, Paste sau o alta zi oarecare, poti prepara o prajitura sau un tort de casa cu care ii poti induci pe cei dragi.

Va invitam sa va bucurati de aceste retete deosebite de prajituri traditionale romanesti dar si de sortimente sofisticate din bucataria internationala.

Alege sa pregatesti una dintre retete si daca vei respecta pasii rezultatul este garantat.

Sunt retete atat pentru bucatari incepatori cat si pentru bucatari experimentati si pasionati ai domeniului culinar.

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile adaugand treptat zaharul pana cand vei obtine o bezea tare. Pune galbenusurile unul cate unul. Incorporeaza faina cernuta impreuna cu cacaua si praful de copt. Tapeteaza cu hartie de copt o tava cu dimensiunea de 25 x 36 cm. Distribuie...

loading...

Blat: Intr-un bol, amesteca faina impreuna pudra de budinca si praful de copt. Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile adaugand treptat zaharul pana cand vei obtine o bezea...

Intr-un bol, mixeaza ouale impreuna cu laptele si adauga treptat zaharul. Adauga untul la temperatura camerei, apoi incorporeaza faina amestecata in prealabil cu praful de copt si nuca tocata. Distribuie...

Blat: Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile si pune treptat zaharul continuand sa mixezi pana cand se formeaza o bezea tare. Adauga galbenusurile unul cate unul. Incorporeaza...

Blat: Separa albusurile de galbenusuri. Intr-un bol, mixeaza spuma albusurile adaugand treptat zaharul pana cand se formeaza o bezea tare. Pune galbenusurile pe rand, iar la final adauga faina...