Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mancaruri diverse

Intr-un bol, amesteca fulgii de ovaz cu apa fierbinte. Pune intr-un blender sau procesor de alimente bucatile de ceapa taiate pe jumatate si cateii de usturoi. Lasa cat sa se formeze o pasta asemanatoare cu piureul de cartofi. Curata cartofii de coaja, spala-i bine sub jet de apa rece si da-i pe razatoare. Cartofii...

loading...

Pentru inceput pregateste maiaua. Intr-un bol, pune 100 ml apa calduta, drojdia, zaharul si 1-2 linguri de faina. Amesteca bine si lasa deoparte timp de 10-15 minute, cat sa se activeze drojdia. Pune restul...

Spala bine dovleceii sub jet de apa rece. Curata dovleceii de coaja si taie-i in rondele subtiri. Daca folosesti dovlecei tineri, cruzi, ii poti lasa cu coaja. Fierbe rondelele de dovlecei in apa cu sare...

Vinetele se spala bine sub jet de apa rece si se taie in fasii. Cine prefera, le poate curata, dar la fel de bine se pot folosi si cu coaja. Toaca ceapa julien si pune-o intr-un bol. Peste ceapa tocata...

Spala pieptul de pui si pune-l la fiert in apa rece. Cand pieptul de pui s-a fiert, taie-l in cubulete mici. Pune cubuletele fierte de carne de pui intr-un bol mare. Adauga ceapa rosie, telina si ardeiul...