Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mancaruri diverse

Toaca marunt varza ca pentru salata. Amesteca varza tocata cu o lingura de bulion, semintele de chimen si sare si piper dupa gust. Separat marineaza carnea de pui sau porc taiata in cubulete. Amesteca cubuletele de carne cu piper, sare, boia de ardei, cateii de usturoi pisati si doua linguri de ulei. Intr-un...

loading...

Spala sub jet de apa rece ciocnalele de pui. La fel de bine poti sa folosesti si pulpe de pui, care se pot lasa intregi sau taia pe jumatate. Cartofii curatati si spalati se taie in bucati potrivite. Pe...

Spala bine pulpele sau pieptul de pui sub jet de apa rece. Cresteaza-le putin si prajeste-le in ulei incins. Scoate carnea si las-o deoparte. Taie ceapa fideluta, ardeii cubulete, iar telina si morcovii...

Pentru inceput pregateste aluatul. Pune drojdia in laptele caldut si adauga 2-3 linguri de faina. Amesteca bine si lasa deoparte pentru cca 10 minute, cat sa se activeze drojdia. Intr-un bol mare, pune...

Taie pieptul de pui sau curcan in fasii subtiri, lunguiete. De asemenea, il poti taia si in cubulete sau in bucati mai mari. Intr-o tigaie antiaderenta, incinge 2-3 linguri de ulei si pune carnea de pui...