Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mancaruri diverse

Pune drojdia rupta bucati peste apa calduta. Adauga doua lingurite de zahar si doua linguri de faina. Amesteca bine si lasa deoparte timp de 15-20 minute cat sa se activeze drojdia. Dupa acest timp, adauga compozitia cu drojdie peste faina. Adauga uleiul si sarea si framanta pentru a obtine un...

loading...

Taie ceafa de porc in felii cu grosimea de 0,5 – 1 cm. Spala ceafa de porc astfel taiata, apoi lasa sa se svante de apa. Condimenteaza bucatile de ceafa de porc cu boia de ardei, maghiran si piper...

Pentru inceput taie pulpa de vita in cubulete. Curata feliile de piept de porc de soric si oase in cazul in care au. Au rezultat 300 g. Taie pieptul de porc in bucatele si aseaza-l alaturi de vita. Monteaza...

Spala bine pieptul de pui, apoi taie-l in fasiute subtiri. Morcovul se curata, apoi se da pe razatoare. Amesteca ceapa tocata marunt impreuna cu o lingura de faina. Feliaza rosiile si apoi da-le pe razatoare. Intr-o...

Daca pestele este mai mare, taie-l in bucati potrivite, in caz contrar, il poti lasa intreg. Unge pestele cu putin ulei ca sa nu se lipeasca de gratar sau, de asemenea, poti unge gratarul cu putina slanina. Condimenteaza...