Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Deserturi si dulciuri de casa

Intr-un bol, amesteca zaharul cu pudra de cacao si biscuitii macinati. Incorporeaza laptele putin cate putin pana cand vei obtine un aluat omogen, usor dur. Pune compozitia intr-o punga de plastic, de congelator, de 3 kg. Inchide punga si pune-o pe o suprafata plana. Trece cu sucitorul peste ea pana cand...

loading...

Intr-un bol, mixeaza spuma ouale cu zaharul. Treptat incorporeaza faina cernuta impreuna cu cacaua si praful de copt. Incorporeaza uleiul si ciocolata rasa. Pune ciresele sau visinele in aluat. Amesteca...

Intr-un bol mare, cerne faina ca sa se aeriseasca si sa eliminati eventualele cornuri straine. Adauga drojdia uscata si zaharul. Amesteca bine. In cazul in care folosesti drojdie proaspata, lichefiaza...

Mixeaza ouale cu zaharul intr-un castron. Adauga uleiul si laptele. Treptat incorporeaza faina, cacaua si praful de copt. Budinca se prepara conform instructiunilor de pe plic. Aseaza hartii speciale in...

Intr-un bol, mixeaza spuma ouale cu zaharul. Separat, intr-un alt vas, amesteca ingredientele uscate: faina, nuca de cocos si praful de copt. Incorporeaza ingredientele uscate la compozitia cu oua. Treptat...