Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Deserturi si dulciuri de casa

Intr-un castron, pune 200 ml lapte caldut, zaharul vanilat, drojdia si 2-3 linguri faina. Amesteca bine. Lasa deoparte cat sa se activeze drojdia, aproximativ 20 minute. Separat, intr-un vas mai mare, pune faina. Adauga in centru galbenusurile, zaharul tos, coaja rasa de la o lamaie si esenta de rom. Amesteca...

loading...

Intr-un vas, amesteca faina impreuna cu praful de copt si zaharul pudra. Intr-un alt bol, mixeaza ouale cu laptele, uleiul si zaharul vanilat. Incorporeaza cele doua compozitii. Pune ciocolata topita la...

Pune stafidele la inmuiat in doua linguri de lapte caldut. In 200 ml lapte caldut adauga zaharul vanilat si drojdia. Lasa deoparte pentru aproximativ zece minute, cat sa se activeze drojdia. Adauga amestecul...

Amesteca drojdia cu doua lingurite de zahar. Adauga 6-7 linguri de lapte caldut si 2-3 linguri faina. Amesteca bine si lasa deoparte pentru 15 minute, cat sa se activeze drojdia. Topeste untul sau margarina...

Pune branza, ouale si zaharul intr-un castron si amesteca bine. Intinde foaia de aluat pe blatul de lucru pudrat cu faina. Eu am obtinut patru foi si doua jumatati. Unge-le cu compozitia pregatita, presara...