Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Deserturi si dulciuri de casa

Pentru inceput pregateste maiaua. Pune drojdia proaspata si maruntita la dizolvat in apa calduta. Adauga doua lingurite de zahar pudra si o lingura buna de faina. Zaharul ajuta drojdia sa se activeze mai rapid. Lasa deoparte timp de 10 – 15 minute pana se umfla si face bule deasupra, semn ca drojdia...

loading...

Pentru inceput se pregateste maiaua. Pune drojdia maruntita intr-un bol. Adauga laptele caldut, zaharul si 1-2 linguri de faina. Amesteca bine si lasa deoparte timp de 10-15 minute, cat sa se activeze...

Pentru inceput, spala merele, curata-le de coaja si taie-le in cubulete mici. Pune cubuletele de mere intr-o tigaie adanca. Adauga 3-4 linguri de apa, 100-200 g zahar (in functie de cat de dulci sunt merele). Lasa...

Pune laptele si smantana pentru frisca intr-o craticioara de marime potrivita. Aseaza cratita la foc mediu. Eu am folosit si o pastaie de vanilie, dar daca nu aveti puteti renunta la ea. Cresteaza pe lungime...

Intr-un bol, cerne faina impreuna cu sarea. Taie untul in cubulete mici si pune-l peste faina. Amesteca untul bine maruntit faina. Adauga si amesteca rapid atata apa cat este nevoie ca sa se omogenizeze...