Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Conserve si Muraturi

Spala fasolea verde in apa rece si lasa la scurs intr-o strecuratoare. Indeparteaza capetele cu ajutorul unui cutit si taie pastaile in bucati de 3-4 cm. Pentru aceasta reteta se pot folosi pastai crude de culoare galbena, verde, sau in amestec. Aseaza pastaile taiate in borcane. Nu le indesa prea tare dar...

loading...

Pentru inceput spala bine legumele si verdeturile, apoi lasa-le sa se scurga bine de apa. Taie rosiile cubulete si indeparteaza cotorul si coaja partial. Dupa ai indepartat cotoarele si semintele de la...

Pentru inceput, spala sub jet de apa rece si curata dovleceii de coaja. Daca sunt cruzi, ii poti lasa si cu coaja. Dovleceii curatati se dau pe razatoarea fina. Adauga putina sare, amesteca bine si lasa-i...

Pentru inceput, spala legumele si lasa-le sa se usuce de apa. Curata ceapa si morcovii, iar la ardei se scoate cotorul si se indeparteaza semintele. Pe o razatoare mandolina sau cu ajutorul unui cutit...

Spala dovleceii, lasa-i deoparte sa se usuce de apa sau sterge-i cu un prosop de bucatarie. Indeparteaza coditele si taie dovleceii in felii (rondele) sau in cubulete. In cazul in care folositi dovlecei...