Reteta prajitura cu mere si branza de vaci - o reteta usoara si rapida. Pot spune ca este cea mai buna prajitura cu mere si branza, cu baza de biscuiti.

Prajitura cu mere si branza
___
Ingrediente
  • 1 kg branza dulce la galetusa
  • 4 oua
  • 1 1/2 cani de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 plicuri pudra de budinca cu gust de vanilie
  • 250 ml smantana lichida cu minimum 12% grasime
  • 80 g unt
  • In plus:
  • 1 kg de mere
  • 1 lingura de gris
  • biscuiti populari
loading...

Mod de preparare prajitura cu mere si branza:

Merele se spala, se curata de coaja si apoi se dau pe razatoare.

Amesteca merele rase impreuna cu o lingura de gris si lasa-le deoparte.

Separat, amesteca untul cu o cana de zahar si zaharul vanilat.

Adauga galbenusurile, smantana lichida si treptat branza si pudra de budinca.

Separat mixeaza albusurile adaugand treptat o jumatate de cana de zahar.

Incorporeaza bezeaua de albusuri la restul compozitiei.

Tapeteaza cu hartie de copt o tava cu dimensiunea de 26 x 40 cm.

___

Aseaza in tava pregatita un strat de biscuiti populari.

Intinde umplutura de mere si acopera cu compozitia de branza.

Pune tava la cuptorul preincalzit la 170° C timp de aproximativ 50 minute.

Cand este gata, lasa prajitura la cuptor, cu usa cuptorul intredeschisa ca sa se raceasca treptat.

Acorda nota pentru reteta Prajitura cu mere si branza

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5,00 out of 5)
Se încarcă...
Ads
loading...

Leave A Response