Reteta piept de pui cu sos de rosii si smantana. Bucatele fragede de pui cu sos de rosii, usturoi si smantana, aromate si gustoase. O mancare rapida si ieftina, la indemana oricui. Bineinteles ca pieptul de pui poate fi inlocuit cu pulpe dezosate de pui sau cu carne de curcan.

Piept de pui cu sos de rosii si smantana
___
Ingrediente
  • 500 g piept de pui
  • 300-400 g rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • 3-4 linguri smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita sare
  • piper dupa gust
  • 3-4 linguri ulei
loading...

Mod de preparare piept de pui cu sos de rosii si smantana:

Spala bine pieptul de pui, apoi taie-l in fasiute subtiri.

Morcovul se curata, apoi se da pe razatoare.

Amesteca ceapa tocata marunt impreuna cu o lingura de faina.

Feliaza rosiile si apoi da-le pe razatoare.

Intr-o tigaie inalta pune uleiul la incins.

Adauga pieptul de pui taiat fasiute si gateste timp de cateva minute.

Pune amestecul de ceapa si faina si continua sa gateste.

___

Dupa 3-4 minute adauga morcovul ras, apoi sucul de rosii.

Condimenteaza cu sare si piper si gateste pana cand carnea este facuta iar legumele s-au inmuiat.

Daca lichidul a scazut, poti adauga putina apa.

Spre final pune smantana si cateii de usturoi dati pe razatoare in prealabil.

Amesteca si gateste cat sa mai dea in 1-2 clocote.

Acorda nota pentru reteta Piept de pui cu sos de rosii si smantana

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5,00 out of 5)
Se încarcă...
Ads
loading...

Leave A Response