Reteta ceafa de porc cu ceapa si cascaval la cuptor - un fel de mancare delicios si usor de facut, din cateva ingrediente.

Ceafa de porc cu ceapa si cascaval la cuptor
___
Ingrediente
  • aproximativ 1,5 kg ceafa de porc
  • 3 cepe
  • 250 g cascaval sau branza
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • maghiran
loading...

Mod de preparare ceafa de porc cu ceapa si cascaval la cuptor:

Taie ceafa de porc in felii cu grosimea de 0,5 – 1 cm.

Spala ceafa de porc astfel taiata, apoi lasa sa se svante de apa.

Condimenteaza bucatile de ceafa de porc cu boia de ardei, maghiran si piper si presara cu sare.

Aseaza feliile de ceafa astfel pregatite intr-o tava yena.

Peste feliile de carne distribuie ceapa tocata julien.

Acopera tava cu folie de aluminiu si pune la cuptorul preincalzit la 200° C timp de aproximativ o ora.

Dupa acest timp, scoate tava de la cuptor si indeparteaza folia de aluminiu.

___

Aseaza deasupra cascaval feliat sau branza si pune din nou la cuptor pentru inca 20 de minute.

Poti servi acest preparat alaturi de o portie de piure de cartofi si o salata de varza.

Acorda nota pentru reteta Ceafa de porc cu ceapa si cascaval la cuptor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 3,00 out of 5)
Se încarcă...
Ads
loading...

Leave A Response