# 0
Carnea de strut – beneficii nutritionale

Carnea de strut are o valoare nutritiva ridicata si contine foarte putine grasimi si colesterol, ceea ce o face foarte potrivita pentru persoanele care doresc sa manance sanatos.

Spre deosebire de multe alte tipuri de carne de pasare, carnea de strut este lucioasa, de culoare rosie si structura se aseamana cu cea de vita. Spre deosebire de carnea altor pasari aceasta contine foarte putine grasimi si mai multe proteine.

Carnea de strut este adesea numita “carne de viitor”. Carnea de strut este una dintre cele mai de calitate. Este din ce in ce mai populara in intreaga lume datorita proprietatilor sale nutritive valoroase si substantelor nutritive pe care le contine.

Carnea de strut este foarte frageda si are un gust foarte placut. Contine 22% proteine si este bogata in micronutrienti. Chiar si dupa ce este preparata, carnea de strut ramane suculenta chiar daca contine putine grasimi.

Carnea de strut contine multe substante nutritive, cum ar fi fosfor, potasiu, acizi grasi, etc. Este recomandata pentru persoanele cu hipertensiune arteriala, cele cu probleme ale sistemului cardiovascular, anemie, diabet si celor care au suferit interventii chirurgicale majore.

Picioarele de strut sunt principala sursa de carne. Cel mai adesea picioarele sunt utilizate pentru a friptura. Carnea de strut este prajita si coapta la o temperatura inalta, dar nu prea mult astfel incat aceasta sa ramana suculenta in interior. Pentru a preveni pierderea de suc din carne, aceasta nu trebuie strapunsa inainte de a fi preparata.

Friptura de strut este una dintre cele mai excelente fripturi. Inainte de a o prepara se presara cu sare si piper.

___

Carnea de strut este, de asemenea, utilizata si in prepararea altor retete culinare cum ar fi supele.

Acorda nota pentru Carnea de strut – beneficii nutritionale

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, media: 4,60 out of 5)
Se încarcă...
Ads
loading...

Leave A Response