Briose cu fulgi de ciocolata semi-dulce
___
Ingrediente
  • 2 cani faina
  • 1/2 cana zahar alb
  • 3 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • o cana lapte
  • 1/2 ceasca ulei
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • un ou
  • 3/4 ceasca fulgi de ciocolata semi-dulce
  • 1 1/2 linguri zahar alb
  • o lingura zahar brun
loading...

Mod de preparare Briose cu fulgi de ciocolata semi-dulce


Incalziti cuptorul la 205 grade C. Ungeti aproximativ 12 forme de briose si asezati hartie de copt in acestea.

Intr-un bol mediu, combinati faina, 1/2 cana de zahar, praf de copt, fulgi de ciocolata, si sare. Amestecati bine. In alt castron mai mic, amestecati lapte, ulei, vanilie si oua.

Combinati cele doua amestecuri pana aluatul nu mai contine cocoloase.

Turnati in aluat in formele de briose, aproximativ 2/3 din acestea.

Combinati 1 1/2 linguri de zahar alb si o lingura de zahar brun si completati formele de briose, cu un varf cutit din acest amestec.

Dati la cuptor si coaceti pentru 11-14 minute. Faceti testul cu o scobitoare introdusa in centru. Inainte de a scoate briosele din forme lasati sa se raceasca pentru 1 minut.

briose
Serviti calde sau reci.

___

Acorda nota pentru reteta Briose cu fulgi de ciocolata semi-dulce

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 out of 5)
Se încarcă...
Ads
loading...

Leave A Response