Prajituri si torturi

Retete de prajituri si torturi de casa, delicioase, deosebite si usor de facut. Gasesti retete de prajituri si torturi de tot felul.

Aceste retete de deserturi de casa sunt prezentate in imagini pas cu pas si nu dau gres niciodata.

Colectia cuprinde retete de prajituri rapide, simple, inedite, retete de prajituri si torturi de post care sunt pe placul tuturor. Toate retetele de prajituri si torturi de casa prezente pe acest blog abia asteapta sa fie gatite si savurate.

Fie ca este Craciun, Revelion, Paste sau o alta zi oarecare, poti prepara o prajitura sau un tort de casa cu care ii poti induci pe cei dragi.

Va invitam sa va bucurati de aceste retete deosebite de prajituri traditionale romanesti dar si de sortimente sofisticate din bucataria internationala.

Alege sa pregatesti una dintre retete si daca vei respecta pasii rezultatul este garantat.

Sunt retete atat pentru bucatari incepatori cat si pentru bucatari experimentati si pasionati ai domeniului culinar.

Intr-un bol, amesteca faina impreuna cu untul moale, la temperatura camerei. Adauga galbenusurile si zaharul. Framanta pana cand vei obtine un aluat omogen. Inveleste aluatul intr-o folie alimentara de plastic si pune-l la frigider timp de 15-25 minute. Dupa acest timp, ia aluatul si intinde-l intr-o foaie...

loading...

Intr-un bol, freaca untul impreuna cu faina. Treptat incorporeaza celelalte ingrediente pentru aluat. Framanta pana cand vei obtine un aluat omogen. Imparte aluatul obtinut in doua parti egale. Infasoara...

Intr-un bol, amesteca ouale impreuna cu sarea si zaharul pana cand vei obtine o compozitie albicioasa. Adauga extractul de vanilie, untul la temperatura camerei si continua sa mixezi. Pune iaurtul grecesc,...

Intr-o craticioara, amesteca 3/4 litri lapte impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Separat, amesteca laptele ramas cu ouale, galbenusul, faina si amidonul de porumb. Cand amestecul din cratita ajunge...

Separa albusurile de galbenusuri. Intr-un bol, mixeaza spuma albusurile cu zaharul pana cand vei obtine o bezea tare. Treptat adauga galbenusurile si continua sa mixezi. Pune cafea racita si la final incorporeaza...