Prajituri si torturi

Retete de prajituri si torturi de casa, delicioase, deosebite si usor de facut. Gasesti retete de prajituri si torturi de tot felul.

Aceste retete de deserturi de casa sunt prezentate in imagini pas cu pas si nu dau gres niciodata.

Colectia cuprinde retete de prajituri rapide, simple, inedite, retete de prajituri si torturi de post care sunt pe placul tuturor. Toate retetele de prajituri si torturi de casa prezente pe acest blog abia asteapta sa fie gatite si savurate.

Fie ca este Craciun, Revelion, Paste sau o alta zi oarecare, poti prepara o prajitura sau un tort de casa cu care ii poti induci pe cei dragi.

Va invitam sa va bucurati de aceste retete deosebite de prajituri traditionale romanesti dar si de sortimente sofisticate din bucataria internationala.

Alege sa pregatesti una dintre retete si daca vei respecta pasii rezultatul este garantat.

Sunt retete atat pentru bucatari incepatori cat si pentru bucatari experimentati si pasionati ai domeniului culinar.

Separa galbenusurile de albusuri. Intr-un bol, amesteca apa impreuna cu zaharul pana cand acesta se topeste. Pune untul si amesteca cat sa se topeasca. Adauga galbenusurile. Separat, mixeaza albusurile impreuna cu zaharul vanilat pana cand vei obtine o bezea tare. Adauga putin cate putin bezeaua de albusuri...

loading...

Aluat: Intr-un bol, mixeaza zaharul pudra impreuna cu faina. Adauga untul sau margarina la temperatura camerei. Pune smantana lichida iar la final incorporeaza faina cernuta impreuna cu praful de copt. Framanta...

Mixeaza smantana lichida impreuna cu zaharu pudra. Adauga branza mascarpone si continua sa mixezi pana la omogenizare. Aseaza un strat de biscuiti cu cacao intr-o tava cu dimensiunea de 24 x 28 cm. Pune...

Intr-un bol, amesteca faina impreuna cu untul moale, la temperatura camerei. Adauga galbenusurile si zaharul. Framanta pana cand vei obtine un aluat omogen. Inveleste aluatul intr-o folie alimentara de...

Intr-un bol, freaca untul impreuna cu faina. Treptat incorporeaza celelalte ingrediente pentru aluat. Framanta pana cand vei obtine un aluat omogen. Imparte aluatul obtinut in doua parti egale. Infasoara...