Mancaruri diverse

Spala dovleceii sub jet de apa rece. In cazul in care dovleceii nu sunt foarte cruzi, curata-i de coaja, apoi taie-i in felii subtiri. Pune dovleceii feliati intr-un bol ca sa se scurga de excesul de apa. Pune ceapa tocata marunt la calit in cateva picaturi de ulei. Adauga usturoiul si ardeiul rosu tocat. Caleste...

loading...

Caleste ceapa tocata marunt in ulei, la foc mediu, pana cand se inmoaie bine. Adauga ardeiul capia taiat in fasiute sau marunt. Pune carnea tocata in cubulete cu latura de aproximativ 2-3 cm. Amesteca...

Pentru inceput curata ciupercile si apoi spala-le in mai multe ape. Pe cele mai mari taie-le felii, iar pe cele micute le poti lasa intregi. Toaca ceapa marunt si pune cateva minute la calit in putin ulei. Adauga...

Subtiaza pieptul de pui, exact ca pentru snitele. Condimenteaza cu piper, oregano, sare si rozmarin bucatile de piept de pui. Aseaza-le intr-un vas termorezistent. Morcovul se da pe razatoare, iar ceapa...

Untul trebuie folosit la temperatura camerei. In acest fel se lucreaza mai usor cu el. Usturoiul se curata si se da prin presa, iar pantrunjelul se toaca marunt. Pune untul, care in prealabil a stat la...