Mancaruri diverse

Intr-o oala cu pertii inalti, pune orezul spalat in 2-3 ape. Adauga 250 ml apa si miezul razuit de la o pastaie de vanilie. Pastaia de vanilie poate fi inlocuita cu o lingurita extract vanilie sau un pliculet zahar vanilat. Pune un varf cutit de sare si adu totul la punctul de fierbere, la foc mediu. Cand...

loading...

Pentru inceput, dezoseaza carnea de pui. Dintr-o jumatate de piept de pui taie 2-3 felii in functie de marimea pieptului. Nu trebuie facute nici prea subtiri pentru ca se vor usca la prajit. Cand fac snitele...

Intr-un vas cu apa fierbe cinci oua timp de zece minute din momentul in care apa ajunge la punctul de fierbere. Pune ouale fierte in apa rece ca sa se poata curata de coaja mai usor. Taie ouale fierte...

Intr-o tigaie, pune uleiul de masline la incins. Taie sunca de porc sau baconul in cubulete mici si adauga in tigaie. Gateste pentru un minut si amesteca cu o lingura de lemn. Pune usturoiul tocat marunt...

Taie pieptul de pui in fasii de grosimea unui deget. Trece fiecare fasie de piept de pui prin faina. Pregateste un amestec din ou, sare si piper si trece fasiile prin acest amestec. La final trece-le prin...